Nyheder

Nyt viskosimeter m-VROC-II

Nyt viskosimeter m-VROC-II

RheoSense m-VROC® II


m-VROC
® II er den næste generation af avancerede semi-automatiske viskosimeter til meget små prøvermængder. Denne produktlancering fra det innovative amerikanske firma RheoSense af næste generation af m-VROC® II er kommet med helt ny instrument- og softwarefunktionalitet for yderligere at forenkle viskositets testning. Nu med mulighed for fuldt automatiserede målinger af prøvers viskositet i sammenhæng med temperatur og shear rate på kun 15ul prøve.

  • Nøjagtighed: 2% af læsning
  • Reproducerbarhed: 0,5 % af læsning
  • Viskositetsområde: 0,4 ~ 200.000 mPa-s (eller cP)
  • Shear rate område: 0,86 ~ 2.020.000 s -1
  • Lille prøvevolumen: 15 µl

 

Se mere på Biolab webshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev