Nyheder

Ny Genevac EZ2 V4 Evaporator !

Ny Genevac EZ2 V4 Evaporator !

Ny Genevac EZ-2 4.0-serie

Kompakt højtydende prøvekoncentrator

Fjerde generation af EZ-2-serien er blevet redesignet med funktioner for at opnå højere ydeevne, mere brugervenlighed, samt med langt mindre miljøpåvirkning. Det er en videreudvikling af den gennemprøvede EZ2 der har været på markedet i mange år, og vist stor pålidelighed og let betjening.

EZ-2 4.0 sikrer hurtig, nem, sikker og miljøvenlig fjernelse af alle almindeligt anvendte opløsningsmidler og syrer. Avancerede teknologier – inklusive det patenterede Dri-Pure® system, der forhindrer krydskontaminering og prøvetab. Mulighed for at tørre, koncentrere eller frysetørre – til et ‘fluffy’ pulver og endda krystaller.

EXALT-teknologi til krystallisationsundersøgelser såsom polymorf screening for øget alsidighed. Høj effektlamper og softwareforbedringer giver endnu bedre samlet ydeevne.Der er tre modeller i SP Genevac EZ-2 4.0-serien: Standard, Plus og Elite – der alle kan bestilles som HCL syrefast.

  • EZ-2 4.0 Standard anbefales til opløsningsmidler med kogepunkter op til 120°C og ideel til fordampning af flygtige stoffer
  • EZ-2 4.0 Plus anbefales til opløsningsmidler med kogepunkter op til 165°C og ideel til fordampning af HPLC-fraktioner
  • EZ-2 4.0 Elite anbefales til opløsningsmidler med kogepunkter op til 202°C og velegnet til afdampning af højtkogende opløsningsmidler og frysetørring af vandbaserede prøver

Se mere på Biolab webshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev