Nyheder

Coronavirus opdatering

Kære kunde

Da vi grundet det verdensomspændende udbrud af coronavirus forventer forlængede leveringstider på forbrugsvarer, anbefaler vi, at I bestiller hjem, så der er eget lokalt lager af kritiske forbrugsvarer.

Biolab A/S har d.d. et stort lokalt dansk lager af de fleste varer og kan foreløbig levere disse. Enkelte leverandører har varslet forlængede leveringstider til os.

Vores support og service er fortsat i fuld drift, dog udsætter vi ikke kritiske-PM arbejder for at minimere rejser. Vi håber på jeres forståelse for dette.

Vedr. Kalibrering af pipetter har vi stadig alle på arbejde, men for at mindske risiko for smitte arbejdes der med et færre antal personer i kalibreringslaboratoriet af gangen. Som en udvidelse af vores eksisterende procedurer for sikker håndtering af modtagne pipetter, vil disse komme i en kortere karantæne inden de gennemgår de sædvanlige dekontaminerings- og rengøringsforløb. Lidt forlængede leveringstider vil derfor kunne opleves.

Vi ser frem til at høre fra dig hvis der er spørgsmål til dette.

Venligst

Ledelsen
Biolab A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev