Nyheder

Gilson Platemaster

Gilson Platemaster

Nem 96 kanals pipettering i 96 og 384 brønde

Platemaster er utrolig nem at bruge, nøjagtig løsning til high throughput pipettering af 96 og 384 brønds plader. Dens kompakte og ergonomiske design betyder, at den kan bruges overalt og af alle til hurtig, ubesværet og reproducerbar pipettering af 96 kanaler. Gilson Platemaster koster kun en brøkdel af et pipettering robot og hjælper med at spare værdifuld tid, penge og ressourcer i laboratoriet.

Enkel betjening
Platemaster kan nemt betjenes af alle efter en introduktion på få minutter. Der er ingen kompliceret og tidskrævende programmering. Operationen er lige så let og intuitivt som med en manuel pipette.Fyld en plade i en enkelt dispensering! Fyldning af en 96-­‐brønds plade kræver mindre end 10 sekunder. Overførsel til/fra 384-­‐brønds plader er mulig uden problemer i kun fire pipetteringstrin.

Høj nøjagtighed og sikkerhed
Ved hjælp af kvalitets standard Gilson Diamond tips opnås en nøjagtighed og præcisions niveau svarende til en 8-­‐ eller 12-­‐ kanals pipette. Det skal ikke indkøbes dyre special tips.

En skræddersyet pasform
Gennem en lang række tilbehør såsom adaptere til loadning af 384 brønde, reagens reservoirer eller prøve varmeblokke kan Platemaster være fuldt tilpasset dine behov. Øget ensartethed på tidsfølsomme eksperimenter. Nedsætter risikoen for menneskelige fejl. Øger reproducerbarhed brønd til brønd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev