Nyheder

Gilson Pipetman-M multikanalpipette med arbejdsområde op til 1200µl

Gilson Pipetman-M multikanalpipette med arbejdsområde op til 1200µl

Enkel, økonomisk og robust multikanal letvægtspipette
Pipetten, kombinerer PIPETMAN-M familiens ergonomiske og brugervenlige egenskaber, med de mekaniske PIPETMAN-NEO pipetters præcision, nøjagtighed og holdbarhed.

PIPETMAN-M multikanal, nu i en ny opdateret udgave, med et arbejdsområde op til 1200µl og understøttelse af brugerdefinerede metoder.

Enkel betjening
PIPETMAN-M er enkel og lige så let at betjene som en almindelig mekanisk pipette. Der er derfor ikke behov for at ændre på den måde man arbejder på – gør som du plejer men nyd godt af de fordele en motoriseret pipette kan tilbyde.

Lav tommelfingerbelastning
Pipettens “pushbutton” er en elektrisk kontakt og yder derfor blot en teoretisk mekanisk belastning af tommelfingeren. Undgå belastning af tommelfingeren og forøg komforten ved længerevarende pipetteringsopgaver.

Lav totalvægt
PIPETMAN-M mutikanal er en af de letteste pipetter på markedet – overhovedet. Totalvægten på omkring 125 g tåler faktisk sammenlignng med mekaniske modeller.

Overskuelig, enkel og funktionel
Glem alt om uoverskuelige menusystemer, kryptiske forkortelser og avancerede programmeringsstrukturer du aldrig bruger. PIPETMAN-M er tænkt som en almindelig, betjeningsvenlig pipette. Derfor er de 4 basale pipetteringsfunktioner tilgængelige via en enkel og overskuelig valgmenu.

De basale funktioner er :

•Almindelig pipettering
•Reversed mode pipettering
•Repetetiv dispensering
•Fortynding & Mixing
•Brugerdefineret metode

Nu også brugerdefinerede metoder !
Pipetman M understøtter nu også egenudviklede metoder, som let udformes via et gratis software fra Gilson. De enkelte metoder opbygges via et enkelt softwareinterface og overføres fra PC’en til pipetten via USB-stikket.

Metoderne og metodeudviklingen kan passwordbeskyttes ligesom programmet i øvrigt implementerer niveaudelt adgang til de forskelligeudviklingsområder.

Et enkelt, overskueligt og lysstærkt display med hurtig adgang til lysstyrkeindstillingen, giver optimal læsbarhed.

Innovativ teknologi sikrer en ensartet og nøjagtig dispensering fra alle kanaler

PIPETMAN-M multikanal, anvender naturligvis gennemprøvet teknologi. Dispenserings modulet er eksempelvis udført med teknologien der er udviklet via den mekaniske PIPETMAN-neo

Det særlige design sikrer en ensartet og nøjagtig dispensering fra samtlige kanaler – uanset om det er fra 8 eller 12 kanaler.

Reduceret kraft ved spidsafskydning
Tipejectorens design sikrer at spidserne afskydes sekventielt. Dette reducerer den kraft det kræver at skyde spiderne af, signifikant og nedsætter derfor tommelfingerbelastningen markant. Det giver mindre slid og betyder forøget komfort, ved længerevarende afpipettering.

Multikompatibel tipholder
Tipholderens nye design gør pipetten anvendelig med de fleste spidsfabrikater. Selvom Gilsons specifikationer kun kan kan garanteres overholdt ved anvendelse af Gilson Diamond® original spidser, vil pipetten dog kunne fungere selvom om man via sin applikation måtte være tvunget til at anvende en særlig spids af et andet fabrikat.

Ved hjælp et antal “glidende overgange” og faste fikseringspunkter, sikrer tipholderens design en stor spidskompatibilitet. Det giver større valgfrihedfrihed ikke at være bundet til køb af specialspidser hos netop en fabrikant.

Lang batterilevetid – en rigtig arbejdshest
PIPETMAN-M er udstyret med et Li-ion batteri og er designet til at kunne levere op til 900 pipetteringer ved højeste hastighedsindstilling, inden ny opladning er påkrævet.

Enkel opladning med fleksibel ”Clip on” adaptor
PIPETMAN-M er forberedt til at blive brugt intensivt . Den medfølgende USB lader, kobles enten direkte i pipetten, eller sættes til en fleksibel adaptor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev