Nyheder

Andrew Alliance: Automatisering for alle – Andrew+

Andrew Alliance: Automatisering for alle – Andrew+

Automatisering for alle – Andrew+

 

Andrew Alliance der gennem de sidste år har produceret robotten Andrew har opdateret deres design og funktionalitet med bluetooth connectede Pipetter både single og multi kanal.

Andrew+ Robotten er den optimale hjælp i laboratoriet til de konstant skiftende pipetterings opgaver. Det er meget let at lave nye protokoller og sætte et nyt eksperiment i gang. Andrew + arbejder væsentligt hurtigere end den tidligere Andrew. Funktioner som multi dispensering og anvendelse af multikanals pipetter, samt et meget stort volumen område fra 0.1ul til 5ml gør denne alsidige robot til en skarp konkurrent til meget større systemer. Onelab er selve softwaren hvorfra systemet sættes op, via et webbaseret interface.

Kontakt os for yderligere information – sales@biolab.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev